Monday, 18 July 2011

GADGET........

HALO..HALO..HALO... hehe ok kali ni aku nak citer betape suke nye aku kat mende2 yg org pnggil GADGET ni...aku pon xtaw..since aku kcik..aku da memg diajar untuk jage barg2 aku sniri...hehe walaupon aku barng yg aku dpat xsmpai sebulan pon...aku ni xde la hdop dalam golongan yang kaye tapi family aku sederhane je..just law ape aku nk kompem dpat just bukan on time je la..tapi pasti dpat,...sbb mak aku dye memg suke tgok anak2 dye bjaye n seronok..mak mane kan xsuke tgok ank dye heppy...

hehe ok2 ok2 aku start dpat barng yng aku idam2kan ni sjak aku msok u....ok2..dulu aku ni memg nak sgat ngan laptop walaupon xde la pndai sgat pon nk pkai..hehe so bile aku msok u..mak aku da belikan aku laptop baru..sbb dye kate laptop yang ade kat rumah 2 da xleh nak pkai..mak n ayah aku je nak gune...hehe aku happy gile time dpat 2 walaupon aku xdpat laptop ape yg aku nak..sbb abg aku yg plih..ntah ape taste dye ntah...hehe (bse la aku ngan abg aku xde la sekepale)

then time aku part 2...aku dpat barng yg lagi best...aku dpat camere baru NIKON D3100.. hehe yg ni pon mak aku ckap dye xnk kongsi barng dye ngan aku..sbb kat umah aku ade sebijik agi HANDICAM yg 2 abg aku pon sebok2 nak pkai..so mak aku beli la kat aku CAM tu...hehe n aku dpat hnset baru..n5800..yg ni aku beli sniri..sbb aku law hnset ni aku xsuke pkai duet mak aku...sbb aku ni dari start aku pkai hnset, aku da beli pkai duet aku sniri..so law da pkai duit sniri..memg macam2 la hnset yg aku da pkai...tapi hnset yang paling aku syg hnsetN-GAGE aku..bb aku da bnyak install aplication kat dlam 2...tapi xlame bb ayah aku g jual..dye ckap nk beli tuch screen kat aku..haha las2 dye plak yg pkai hnset...xpe la aku pon pkai hnset dye..smpai la aku beli hnset baru aku..tapi start pade aku pkai hnset 2..aku da mlas da nk save pape aplication kat dlam 2...bia la jadi bute IT hnset 2...hehe

n skang yg paling aku suke..alat muzik..hehe aku dpat beli gitar baru...memg la kat umah aku da ade sebijik hitar..n sebijik keyboard...n ayah aku ckap nk beli agi instrument ni..tapi aku nak beli gitar aku sniri.yg ade name aku..hehe so aku pon beli la gitar 2...hehe ntah pape la yg aku citer ni...hehe...ape pon aku da dpat nk lesen nk beli psp baru....xnk pkai yg lame da..hehe blagakkan nk beli yg laen..mcam kaye...

hehe tapi bnyak api sbnrnye barng2 aku yg ade kat umah ni..just aku pon xtaw pas mne..cam ps2.ntah mane hlngnye aku pon xtaw la..hehe






hehe sory la ni sume aku download gmbar kat google mlas nk amik gmbar..hehe

1 comment:

  1. ee..gmbar tak original....
    pemalas ! ehehhehe...

    ReplyDelete