Thursday, 21 July 2011

faham..kefahaman..pemahaman...

aik pelik bebeno tajuk nye...ko nk ajar bhse melayu ke jack oi...hehe xde la..tjuk je saje aku wat pelik skit...bukan nak ajar bahase melayu ea..harap mklum..hehe aku just nak gtaw sape2 yang dkat ngan aku...aku hope korng sume tolong la  PAHAM  ngan perangai aku skng...aku pon ase yg aku ni da berubah...em harap mklum ea..awal2 aku gtaw  yg aku da BERUBAH.....berubah dari sudut pe? hehe meh aku gtaw...

mule2 aku nak mntak maaf sape2 yg ajak aku lpak or outing..aku da xbnyak becakap...em sory k..aku pon xtaw...aku skng ni law org dok citer2 pape kat aku..ape yg aku mmpu wat pe...senyum je..hehe aku pon xpham ngan aku skng ni...aku lbih suke diamkn diri..n aku xsuke da nk cakp2....plik la..dulu aku xde la suke sgat becakap ni..just law lpak2 ngan member ade la dgar sore aku cerite merapu2...tapi skng xde da..susah nk dgar...cam ar2 aku hangout ngan sorng ni..dye ni punye la bnyak mulut..dari 1st jumpe smpai la nk balik..mulut dye asyik becakap je..aku plak dok senyum je dgar dye ckap..smpai ade satu mase..aku soh dye senyap 2 minit..haha kejam x aku...aku bukan setakat xsuke nk bckap..nk dgar org bckap pon ase cam da mls da...

lagi 1 sal owg yg suke call aku..hehe maaf la aku ckp..sbb aku xtaw nk ckap ape ngan korng...sbb 2 aku akn diam je...bile ade org call aku...sbb aku xtaw nk ckap pe...lagi2 law org yg call aku pon dyorng ikot FOLLOW aku senyap gak..memg menyirap la aku..kdng2 ase cam nk ltak je fon 2..agak2 la..korng yg tpon..xkn aku plak yg kne bnyak ckap...law kaye sgat pon jgan la nk senyap gak..abh kdit 2...haha lntak korng la...

ni yg last but not least....haha sal org yg suke nak ajak aku mcj...skali lagi aku nk mntak maaf...law aku xrep mcj korng..bukan ape..sbb aku xtaw nak rep ape kat korng...lagi2 law yang anta kat aku 2 dye just tlis...(OO,EM,HERM,OK,X,YELA,YEKE,N YG SAME WKTU DGAN NYE) haha aku xtaw nk rep pe law korng bagi aku mcj2 camni...sbb aku xtaw yg korng bagi 2 statement ke soklan ke..aku pon  xtaw..so aku decide aku xblas...seng kan kje aku...hehe lgipon aku pnah gak warning kat sape2 yang suke mcj ngan aku..yg aku ni xkan blas mcj korng law korng bag mcj yg SGAT PNJANG cam 2....bb boleh nmpak sgat yg org yg mcj ngan aku 2..tpakse mcj or bosan mcj ngan aku..hehe...

ok la.2 je kot aku nk tlis mlam ni..
ok nite

No comments:

Post a Comment