Thursday, 21 July 2011

MELAMPAU.....

hola..hola...halo....kali ni aku nak citer sal seorng budak yg melampau..tahap melampau dye 2..mengalahkan org laki yang rampas mkwe org..dye 2 sangat la melampau..melampau sgat2...aku smpai xthan n jelez bile dgar sal dye....ase cam nk pkul je dye...dye punye perangai yang melmpau 2...geram aku...

sebnrnye yg melampau 2 budak bulat yg aku pnah citer kat entry2 sblom ni...hehe law korng nak taw dye da semakin melampau ea...dye da berani meluaskan kawasan jajahan dye kat dalam rumah aku ni ..hehe sbb nye dye ni telah menggunakan kecomelan dye untuk menguasai pemikiran2 sape2 yg ade kat dalam rumah aku ni..hehe

salah seorng magsenye adelah..ayah aku..hehe ayah aku ni da parah da kene pukau ngan dak bulat 2..hehe sbb nye dak bulat 2 da boleh dok atas ribe ayah aku time dye tgah mkan..haaa law korng nak taw ..dulu mase aku n adk bradik aku yg laen mse kecik kitorng xdbnrkan dok kat meje mkan law ayah aku tgah makan...sbb mak aku ckap nnti dye akn tinggalkan ape yg dye tgah mkan..sbb dye xsuke kne kacau law tgah mkan...haha

skng korng tgok la..btape hbat nye penangan dak bulat 2..smpai leh dok kat ribe ayah aku time ayah aku tgah mkan...tgok la betape melampaunye dye..haha geram2..aku geram ngan dye...hehe geram sgat2....n law korng nak taw dak ni bijak taw..dye law nmpak mak or ayah aku ngah smyang..dye akn jadi guard kat pintu 2...hehe dye akn tggu smpai la dyorng siap smyang...lpas je dye nmpak dyorang bagi salam...dye trus sengih smbil wat muke comey n g kat mak or ayah aku hehe pas2 dok menyempit je kat dyorng...

hehe ok la mlas da nk citer sal dak bulat yg melampau 2..hehe k la...bye

2 comments:

  1. haha ape plak kucing..budak la..tgok la kat post yg bwah2 ade cter sal dye

    ReplyDelete