Sunday, 9 October 2011

HURM.......AGAIN.....

        salam,.....ape khabar sume...sihat? hope sihat la disamping org2 yang tersayang...now cuti sem da pon bermule....so lpas ni aku akan mule kn hidop aku yang agak membosankn ni kat rumah....yaa....second day kat rmah..sgat membosankan...lapar.....sume ade.....ase macam nak balik smule je kat mlake,....bia la xde org pon....

       ok..sbnrnye entry kali ni bukn nak citer sal cuti sem aku yg membosan kn....tapi.....just nk citer sal entry aku yg sebelom2 ni...aku penah gtaw kan..mende yang aku xsuke.....haha ok la skali lagi aku nak citer...n gtaw....aku sgat xsuke nk MASSAGE dgan orgg bile org 2 balas MASSAGE aku...PENDEK-PENDEK......nak kasi contoh ke? xperlu la kot..munkin korng pon taw pendek 2 cmne kan....aku bukan stakat xsuke..tapi mood nak massage 2 dgan serta merta tnpe disuruh akan hlng..n aku munkin xkn balas da mcj dye,....

      errrrr xnk ckap bnyak...sbb ngah tulis dlam kadaan bengang....ok bye

2 comments:

  1. alamak brother kita sorang ni..rilek la..dya nak tengok ang banyak idea ke x mesej ngan ang..hahaha :P

    ReplyDelete
  2. betol la...kekdg laki pon wat bnda nie...mmg slengkan mood giler2...tp kite xbleh ikot emosi...kite cube tok betolkan keadaan,mungkin si die ada masalah or kkg cam kite terbz wat die rase cam ilang perhatian dari kite. suruh die honest, slow2 die pasti akn bgtau hal sebenar. think +ve.. :). n betul kata DON AZIZ tu. die nktgok kite ada idea or x, kite angap ia sdang menguji kita.

    ReplyDelete