Wednesday, 17 August 2011

BIRRTHDAY KU.....

 HAPPY BIRTHDAY TO ME...HAPPY BIRTHDAY TO ME...HAPPY BIRTHDAY TO MEE......

    ehem2...jack birthday kau ke arinih..? haha soklan 1st yg aku dapat mase birthday aku..(15/8/2011)...hehe dalam hati aku..siap la aku kne mandi sabun la mlam ni....hehe last2 xkne pon...selamt aku...OK la....aku just nak gtaw yg semalam birthday aku...(ntah pape birthday pon nak gtaw)..hehe bia la..xde la just nk gtaw yg aku ase birthday aku taun ni agak berbeze skit la dari taun2 yg lpas..sbb nye..hehe jeng..jeng..jeng...
   sbb pertama...mase birthday aku...ianya jatuh pade hari yg aku kne wat pressentation untuk sbjet GDT ILLUSTRATION...sbjk ni..aku kne wat buku cerita untuk budak2....ok la..seronok gak la wat buku cerite ni..tapi yg palling xbest nye...time aku ngah nak ciap kan kje2 aku kat dalam ADOBE PHOTOSHOP, da bnyak da aku wat ni...da dkat 5 page..tetibe ade tlis kat atas 2 ADOBE PHOTOSHOP NOT RESPONDING..haha trus tepadam la sume kje2 aku...arggghhh tension gile aku rase....pastu da nk ok skit..aku nak g la amik sume sketches yang aku da buat..aku tgok kat tmpat aku simpan kje2 aku 2 da kosong...da ade org buang or simpan aku pon xtaw...aarrggghhhh sekali lagi aku ase bengang tahap cipan....menangis aku kejap...plus mengamuk aku kat dalam bilik 2..abih loker aku belubang kne tmbuk n sepak ngan aku..haha padan muke....

     sbb ke2...mase time presentation...berbekalkan ape yg aku ade...aku pon wat la presentation ngan megah cmpur bengang....pas2 macam2 la dye komen aku nye kje...warne gelap la ape la...xnak menyirap je aku dgar..tapi xpe aku sabar je lagi..hehe da la muke dye xnak masam plak...dari start msok klas,...asyik masam je....gram aku....

   hehe tapi..dalam bengang2 aku dapat gak hadiah....mybe yg agak special la selame nh yg aku pnah dpat..hhehe ade bdak belanje aku nasi ayam untuk berbuke..dye ckap adiah birthday..hehe seronok jap aku...thanks 2 alia abdullah sbb bag hadiah yg sangat menarik 2 ea....hehe

    ok la 2 je kot aku ase aku nak tulis....ok daa doakan kjayaan aku ok... daaa


p/s: agak kecewe gak la..bb dye xwish birthday aku...munkin dye terlalu bncikan aku smpai birthday aku pon xnk wish...tapi adk dye wish..aku anggap 2 wakil dye la...xmengharap..just terase je..sbb time birthday dye..aku ade wish gak walaupon kami xbrape ok....

No comments:

Post a Comment