Thursday, 25 August 2011

NAK BALIK RAYE...

     skang sume da sebok2 kemas beg nak balik raye.....amboi semangat betol korang nak balik raye kan....haha xpe la..2 kan hak korang....alamak macam aku xsemangat plak nak balik raye..aku ase cam nak balik skang je taw..serabut da nak dok ngadap assgment bnyak sgat..(macam kat rumah xhdap je assgmnt 2) pening2...raye cam xraye je aku ase thun ni...walaupon semangat nak balik raye 2 da membuak2 kat dalam diri ni....walaucamne pon ttap gak nak balik raye...hehe..

    tahun ni skali lagi aku ckap aku ase memg xbest raye..sbb nye adelah..asgment aku yg belambak2 kne siapkan n kne anta lpas raye..korang ase smpat ke nak buat sume 2 dalam mase 1 week...? hurrmmm aku pon ngah pkir ni..nak raye lagi..nak jalan lagi..nak g date lagi....macam2 lagi nak buat ni..aku pon bb raye ni seronok jgak..macam budak2..lagi2 bb maen mercun..ngan experimen buat meriam...2 memg kje2 ngan sdare mare aku la2....hehe bukan selalu dpat maen mende2 cam2..setahun skali je...

    tapi misi aku skng ni cume satu..nak balik umah..nak lpak2 kat rumah..nak hilang kan sekejap beban yg ade kat dalam pale otak aku ni..bb bnyak lagi yg kne pkir lpas raye ni...nak final plak..dpat rehat kat umah sehari pon da kire ok la...da xsanggup da aku nak hadap sume ni..haha macam bzy sgat kan....tapi hakikat nye memg bzi pon....

   tapi yang aku taw balik ni aku nak g beli seluar...xkire la..aku masih belom dpat lagi suar yg aku suke...baju lagi la..aku ni da la agak memilih skit dalam nk beli baju n suar ni..sampai aku kne beli sniri plak baju n suar raye aku..sbb mak aku ckap aku ni xsame ngan adk bradik aku yg laen...memg btol pon....yela..dyorang sume dressup ala2 ustaz gitu..tapi aku ni sesat skit ...mane aku pkai baju2 cam2...aku ni da jauh skit menyimpang dari tamadun fmily aku ni..hehe tapi adk aku yg ni 3 tu da start nak tru style aku dressup..haha tgok care aku dressup pon da leh jadi influenz kat adk2 aku..haha nmpak x hbat nye influenze aku..hehe

   haha xpe la..yang aku taw aku ttap nak balik raye gak..xkire...lmbat or cepat xksah jnji aku smpai umah..hehe ok la mlas nak tlis da..hehe next time tlis lagi..salam....ops lupe nak bagi salam awal2 tadi... ASSALAMUALAIKUM

No comments:

Post a Comment